23-10-2022

(VIDEO) Krapović: Nadam se konstruktivnoj saradnji na nivou grada, bez obzira ko će biti vlast a ko opozicija

U svakom slučaju, ono što želim da kažem jeste da je u Budvi situacija jasna, da su kolege iz DF-a i kolega Božović osvojili impozantan broj glasova i ja u tom pravcu želim da im čestitam i želim im da u narednom periodu ostvare ono što su građanima obećali, poručio je na večerašnjoj konferenciji za novinare nosilac izborne liste „Idemo ljudi - Demokrate - Demos“, Dragan Krapović.



On se, prije svega zahvalio ljudima na listi, ljudima koju su radili kampanju Demokratske Crne Gore i Demosa u Budvi, kao i biračima koji su podržali u solidnom broju njihovu listu.

"Za nas je ovo bila jako teška kampanja i nismo zadovoljni rezultatom. Imali smo negdje predvidjanja i cilj da osvojimo oko 2.000 glasova na ovakvu projektovanu izlaznost, na kraju je bilo tačno 1.500 glasova", kazao je Krapović.

U svakom slučaju, kako je dodao, ono što želi da kaže jeste da je u Budvi situacija jasna.



"Da su kolege iz DF-a i kolega Božović osvojili impozantan broj glasova i ja u tom pravcu želim da im čestitam i želim im da u narednom periodu ostvare ono što su gradjanima obećali. Takodje, želim da čestitam i ostalim političkim subjektima na rezultatima koje su ostvarili i upućujem poruku zatrpavanja političkih krovova u Budvi kao što smo rekli i prije, ja se nadam konstruktivnoj saradnji na nivou grada, bez obzira ko će biti vlast, a ko opozicija", istakao je on.

Krapović je naglasio da u budućem periodu slijedi jedna ozbiljnija analiza na osnovu čega će pokušati da izvuku pouke iz ove kampanje i ovog izbornog rezultata.

"Još jednom čestitke, vidjećemo se na lokalnom predstavničkom tijelu i na drugim mjestima gdje se kreiraju javne politike u Budvi. Bićemo tu nezavisno sa koje strane budemo da li vlast ili opozicija i daćemo svoj doprinos", poručio je Krapović.