02-01-2023

(VIDEO) Nezapamćena atmosfera u Budvi, najveća žurka na Balkanu završena sjajnim nastupom Merlina

Fuzijom modernog zvuka i vanvremenskih hitova, budvanski bendovi, Merlin, Senidah i Sara Jo zatvorili novogodišnju žurku ,,Budi u Budvi“


Foto: TOB

Kako bi se definitivno zapamtila ovogodišnja muzička proslava u metropoli crnogorskog turizma, Opština Budva i lokalna turistička organizacija postarali su se da na finišu trodnevnog novogodišnjeg programa spoje najtraženija muzička imena današnjice.

Veče je počelo nastupom budvanskih bendova Refugee Jesus & Apostles i Izi bejb & Jack Lupino. koji su napravili sjajnu atmosferu.,,Rijeka“ ljudi s nestrpljenjem je iščekivala trenutak kada će na velikoj bini ugledati najveću regionalnu zvijezdu, bosanskohercegovačkog slavuja Dina Merlina.


Foto: Medai biro

,,Budva je napravila decenijski brend od ovoga. Svi najveći performer i autori su tu. To je kontinuirano i želim da dugo traje, jer je evidentno da svi na neki način imaju dobre vibracije od toga“, uvjereno je kazao Merlin.

Kada je riječ o jedinstvenoj energiji nezaboravnih performansa, balkanska trep diva Senidah, još jednom je potvrdila zbog čega posljednjih godina važi za muzički broj jedan.
Foto: Medai biroMlada, pop senzacija Sara Jo, prvi put je nastupila na trgu ispred zidina Starog grada, a sa nama je podijelila utiske neposredno prije nastupa.
Foto: Medai biro

,,Upravo ovako treba spajati izvođače. Mislim da je svako veče pun pogodak. Ispratila sam nekoliko Novih godina u Budvi i zaista svaka čast organizaciji. Nama, izvođačima, mnogo znači kada nam se da prostor da se predstavimo kao performeri. Kada god smo pozvane da budemo dio ovakvih događaja, mi smo van sebe od sreće“, izjavila je pjevačica.Noć je završena vatrometom koji je priredila Turistička organizacija Opštine Budva.Bilo je ovo još jedno nezaboravno novogodišnje druženje u Budvi kojeg će se, vjerujemo, svi sjećati dugo!

Pogledajte galeriju fotografija na našoj fb stranici: