15-12-2020

VIDEO Oštećena ograda na Pizani

Narednih dana oštećena ograda u srcu Starog grada trebalo bi da bude ili sanirana ili uklonjena, tako je potvrđeno ekipi Polisa iz Komunalne policije Opštine Budva. Za sada pomenuta ograda predstavlja nereprezentativnu sliku.

VIDEO Oštećena ograda na Pizani | Radio Televizija Budva

Ograda na nekada popularnoj plaži Pizana koja je poznata kao gradska plaža trebalo bi što hitnije da bude sanirana. Name, u dnevno - informativnoj emisiji Polis 3. novembra ove godine ukazali su kao i upozorili na ružno i nereprezentativno kao i opasno stanje ograde.

Iako su, kako su naveli, tada pokušavali da dođu da onih čija je nadležnost preko Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom do opštinskog Sekretarijata za komunalno stambene poslove, nijesu dobili tražene odgovore.

S obzirom na nevremena koja su nas zadesila protekle nedjelje, olujni južni vjetar je svoje , pa čelična ograda koja predstavlja trenutno ružnu sliku, pored toga potencijalna je opasnost za mještane Starog grada kao i druge sugrađane.


Kako im je saopšteno u telefonskoj izjavi v.d. načelnika Komunalne službe, Darka Čelebića, upućen je zahtjev Sekratrijatu za komunalno stambene poslove i očekuju da ovaj problem bude što prije rješen.

Opširnije u prilogu Lidije Bojović:




N.D.