Dragan Krapović, Krsto Radović i Mijomir Pejović."> Dragan Krapović, Krsto Radović i Mijomir Pejović." /> Dragan Krapović, Krsto Radović i Mijomir Pejović." /> Dragan Krapović, Krsto Radović i Mijomir Pejović."> (VIDEO) Pejović: DPS je u pravu, u nedjelju ćemo da proglasimo pobjedu - Vijesti | Radio Televizija Budva - Budva Crna Gora
28-08-2020

(VIDEO) Pejović: DPS je u pravu, u nedjelju ćemo da proglasimo pobjedu

Na današnjoj konferenciji za novinare, ispred kolacije "Dragan Krapović Mir je naša nacija", a poslije kako su kazali mjeseci agonije kroz koju je prošla Opština Budva, obratili su se Dragan Krapović, Krsto Radović i Mijomir Pejović.

(VIDEO) Pejović: DPS je u pravu, u nedjelju ćemo da proglasimo pobjedu | Radio Televizija Budva

"Smatramo da od 31.08 treba okrenuti novi list, mi koji smo danas ovdje treba zajedničkim snagama da se pobrinemo, da se scene koje smo vidjeli i doživjeli više nikada ne ponove. Mi smo na jedan brutalan način, silom policijske hunte pohapšeni, progonjeni politički, pokušali su da nas ponize, ali kao što vidite mi smo i danas pred vama uzdignute glave, čistih ruku i obraza", poručio je Dragan Krapović.



On je istakao, da je svima jasno ko zastupa kakvu poltiiku i ko ima kave projekte i kakvu viziju za budućnost ovoga grada i Crne Gore.

"Svima onima koji na biračkim mjestima u naše ime i za račun građana koje predstavljamo kontrolišu tok izbornog porcesa, svim aktivistima koji će na terenu pratiti sprovođenje izbora u Budvi i cijeloj Crnoj Gori, kažemo da su vidjeli poruke koje dobijamo od vlasti ovih dana. To su poruke haosa, nereda i novih brutalnih obračuna polcije i institucije sistema koje pripadaju građanima. Ja vas molim, i apelujem na sve ljude, aktiviste i članove biračkih odbora, da se u ovom, izbornom procesu pogotovu u Budvi držimo mirno i dostojanstveno", poručio je.



On je pozvao na časan rad, prebrojavanje glasova i po više puta ako je potrebno, ali isključivo na miran i nadasve pošten način.

"Samo tako možemo promijeniti budućnost naše, zemlje i djece. Samo tako možemo pružiti dostojanstvo našim očevima i majakma, babama i đedovima. Nije nam u interesu da imamo bilo kakve incidente na izborni dan. Interes nam je mir, pogotovu u Budvi. Nije moguće da ukoliko se na miran način sporvede izborni proces, bez obzira na krađe i ono što se radi od strane DPS-a i njenih, satelita nije moguće da mi izgubimo izbore u nedjelju", poručio je Krapović.

On je apelovao da je trenutak da narod bude jasan, koncizan i miran, te da će se na isti način braniti izborna volja naroda.

"Uvjeren sam u pobjedu opozicije, vjerujem u promjene u Crnoj Gori, vjerujem da ćemo donijeti mir i prosperitet i Budvi i Crnoj Gori. Zato vas molim da u nedjelju zaokružite br. 1. a na državnim izborima br. 11! Budva je naša nacija, mir je naša nacija i zato mirno i staloženo do mira i prosperiteta, do budućnosti naše djece i dostojanstva naših roditelja, baba i đedova", zaključio je Krapović.

Mijomi Pejović, se u svome obraćanju zahvalio svima koji su im pružili podršku proteklih mjeseci.



"Uvjeravam vas da nemate razloga da se u nedjelju ičega plašite. Od svega onoga što je DPS porteklih dana kazao i čime je pokušao da zastraši građane jedno je tačno, da ćemo u nedelju uveče mi da proglasimo pobjedu. U to ne treba da imaju nikakvu dilemu. Uvjeravam vas, DPS je na istorijskom minimumu, Đukanović je poražen u Budvi 2016. i 2018. dok će 2020. biti deklasiran kao nikad i on i OKG budvanskog DPS-a", kazao je Pejović.

Krsto Radović, kazao je da su 72 dana svakoga jutra podsjećali građane na ono šta su uzurpatori vlasti uradili građanima Budve.



"Niko ne može da kaže da nema za koga da glasa, opozija nudi širok spektar stranaka i izbor je velik. Poenta je da se izađe i glas opozicija i da se DPS već jednom u Budvi pošalje na politički otpad, jer tamo i pripadaju. U nedjelju, do čim zora svane, svi na izbore", poručio je Radović.