15-08-2020

(VIDEO) Pribilović: Odbranićemo Budvu od udara primitivizma

Građani Budve i Crne Gore ne smiju da zaborave istinu o dešavanjima u našem gradu tokom prethodna dva mjeseca. Nećemo dozvoliti da se od napadača prave žrtve, od siledzija koji psuju, vrijeđaju i prijete da se prave uzorni građani, niti da se izgrednici koji zloupotrebljavaju komunalce i vatrogasce za sukob sa policijom predstavljaju kao političari, odnosno legitimni predstavnici građana, kazala je Suzana Pribilović, kandidatkinja za odbornicu sa liste „Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović- DPS, SD, Crnogorska, LP"

(VIDEO) Pribilović: Odbranićemo Budvu od udara primitivizma | Radio Televizija Budva

Bivša vlast u Budvi je, kako navodi, čitav svoj mandat potrošila u međusobnim optužbama, uvredama i podmetanjima, da bi ih u susret smjeni, ujedinila neutoljiva želja za vlašću po bilo koju cijenu.

"Pokazalo se da se Mandićev Demokratski Front i Bečićeve Demokrate odlično dopunjavaju onda kad treba demonstrirati nepoštovanje pravnog poretka i institucija države Crne Gore, te da su Demokrate zapravo udarne pesnice rušilačke politike DF-a", dodaje Pribilović.Pribilović ističe da njihova politička konkurencija "nespremna da se suoči sa posljedicama nastalim smjenom vlasti, danas ne preza ni od najprizemnijih poruka, kojima su pokušali ono što prethodno nikome nije pošlo za rukom – da podijele bratstva, kumove i rođake".

"Nedoličnim ponašanjem kakvo Budva nije zapamtila, bacili su rukavicu u lice ne samo svim starograđanima, nego svim civilizovanim ljudima u našem gradu", kazala je ona dodajući da su se "javno narugali svim onim ljudima sa sjevera Crne Gore koji su svoju sudbinu vezali za Budvu, i časno rade svoj posao, a pritom, za razliku od njih, vole, poštuju i brane svoju državu od onih koji je ruše".

"Poštovani građani, kolektivno ne smijemo dozvoliti da to valorizuju. Niti ćemo zaboraviti. Moramo kao nikad ranije, odbraniti Budvu od nasrtaja nacionalizma i primitivizma, i učiniti je boljim mjestom za život svih njenih građana. Zato 30. avgusta, odlučno: ”Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović - DPS, SD, Crnogorska, LP"", poručila je Pribilović.