#nocoronamusic muzički izazov kojem su se odmah priključili njegovi vjerni obožavaoci."> #nocoronamusic muzički izazov kojem su se odmah priključili njegovi vjerni obožavaoci." /> #nocoronamusic muzički izazov kojem su se odmah priključili njegovi vjerni obožavaoci." /> #nocoronamusic muzički izazov kojem su se odmah priključili njegovi vjerni obožavaoci."> (VIDEO&FOTO): Stefan Ražnatović i #nocoronamusic - Vijesti | Radio Televizija Budva - Budva Crna Gora
04-04-2020

(VIDEO&FOTO): Stefan Ražnatović i #nocoronamusic

Budvanski reper i član grupe "Most wanted", Stefan Ražnatović, je na svom Facebook i Instagram profilu pokrenuo #nocoronamusic muzički izazov kojem su se odmah priključili njegovi vjerni obožavaoci.


Foto: Facebook

"Pod #nocoronamusic na Instagramu moći ćete objavljivati muzičke prerade, freestyle izvođenja ili bilo šta drugo što je povezano sa muzikom, nezavisno od muzičkog pravca. Cilj je da se ujedine svi muzičari svijeta kako bi oni neafirmisani dobili šansu da budu primjećeni od strane izdavačkih kuća ili menadžera. U svakom momentu moći ćete označiti nekoga ko želi da bude dio ovog muzičkog projekta, samo ne zaboravite da koristite #nocoronamusic. A od mene novi freestyle sjutra, a onda ko zna što", naveo je Ražnatović na svom Facebook profilu.



Ražnatović je do ideje došao nakon meditacije.

"Iskren da budem. #nocoronamusic je muzički izazov koji sam pokrenuo na Instagram profilu "stefanegromusic" i Facebook stranici "Stefanegro Most Wanted Budva", a mogu da učestvuju svi ljudi svijeta nezavisno od jezika kojim govore ili muzičkog pravca kojim se izražavaju", kazao je za portal RTV Budva Stefan Ražnatović Stefanegro dodajući da je svrha ovog projekta da neafirmisani umjetnici dobiju dodatnu šansu za prikazivanje svog talenta, kako bi potencionalno mogli biti primjećeni od strane izdavačkih kuća ili menadžera širom svijeta.


Foto: Screnshoot/Instagram

"Srce mi je puno jer je odaziv odličan i ima dosta učesnika koje možete vidjeti na gore pomenutim tranicama na društvenim mrežama", istakao je Ražnatović.



Na pitanje da li mu pada teško izolacija i kako provodi dane Stefan odgovara:

"Ne pada mi tesko obzirom da sam navikao na rad u studiju. Koristim vrijeme da ispoljim svoju kreativnost i naucim nesto novo, a nausput i da pomognem kome mogu na bilo koji nacin".


Foto: Screenshot/Instagram

"Ko god želi da učestvuje, sve što treba da uradi je da stavi #nocoronamusic u opisu videa i pridruži se "karavanu" muzike koji putuje svijetom", dodao je Ražnatović.



Na njegovim profilima na društvenim mrežama, kao i na youtube kanalu možete pogledati objave kako njegovih obožavaoca tako i njegovih kolega i prijatelja.

Ostanite doma, pridružite se izazovu i pjevajte zajedno za Stefanom.





N.D.