30-10-2018

Vladimir Bulatović na čelu opštinskog odbora Crnogorske

Na trećoj redovnoj konvenciji Crnogorske, koja je održana sinoć, izabran je novi opštinski odbor, na čijem čelu će biti Vladimir Bulatović.

Vladimir Bulatović na čelu opštinskog odbora Crnogorske | Radio Televizija Budva

Predsjednik budvanskog odbora Crnogorske do sinoć, Miodrag Čučka, podsjetio je na rast partije i postignute rezultate tokom proteklih godina.

"Crnogorska je ulaskom u lokalnu vlast ostala čvrsto pri stavu da će tolerancija na korupciju i nerad biti nulta", naveo je Čučka.

Novi predsjednik opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Vladimir Bulatović kazao je da je Crnogorska počela kao vrlo mala partija, sa idejom koja je spojila prijatelje u akciji ka zajedničkom cilju.

"I dalje nam predstoji dosta posla. Moja želja i želja partije je da ljudi ponosno kažu da su žitelji Budve. Budva treba da se popne na vrh crnogorskog sistema lokalne samouprave po svim kriterijumima, pogotovo po transparentnosti i dobrom upravljanju “, naveo je Bulatović.

U ime Crnogorske, u svečanom djelu konvencije, pristune je pozdravio predsjednik partije Vladimir Pavićević.

"Na izborima 2016. godine smo poručili da možemo zajedno, uprskom svim razlikama. Slika večeras nije samo slika uspjeha Crnogorske, nego i svih aktera koji su u toj priči prepoznali veliki značaj i vijednost.“, naglasio je Pavićević.

Poslanik Neđeljko Rudovivić je bio gost konvencije. On je istakao da svi činioci vlasti u Budvi pokazuju da se može ići naprijed i da se može sarađivati mimo onih koji vrše vlast na državnom novou.

"Mislim da imamo mnogo više zajedničkog nego ono što nas dijeli. Ono što nam je zajedničko je to što vjerujemo da Crna Gora treba da bude bolja i drugačija. Ne treba nam politika da bi zaradili platu, nego da ugradimo kamen u temelje budućnosti Crne Gore te tako učinimo ono što je naša dužnost prema Crnoj Gori“, poručio je Rudović.

Gost je bio i predsjednik "Biram Bar" Radomir Novaković Cakan, koji je poželio Crnogorskoj srećan rad, te iskazao želju da nastave započetu saradnju.