20-12-2018

Vujović: Poštovanje koalicionog sporazuma je neupitno, Krapović i ja se povlačimo

Predsjednik SO Budva Đorđije Vujović, zakazao je 20. sjednicu lokalnog parlamenta za četvrtak, 27. decembra, ističući da primopredaja dužnosti predsjednika Opštine Budva nije predviđena dnevnim redom za ovu, već za narednu sjednicu.

Vujović: Poštovanje koalicionog sporazuma je neupitno, Krapović i ja se povlačimo | Radio Televizija Budva

"Ostavka trenutnog predsjednika Opštine Budva, Dragana Krapovića, kao i izbor novog predsjednika će se naći na dnevnom redu sledeće, odnosno 21. sjednice SO Budva", kazao je Vujović.

Ono što vjerovatno interesuje sve građane Budve je da li će doći do poštovanja koalicionog dogovora, a Vujović ističe da se to ne dovodi u pitanje, te da će Krapović podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Opštine, kako bi se omogućio izbor novog Predsjednika.

"Vjerovatno prvog radnog dana u narednoj godini desiće se konstatacija ostavke sadašnjeg, kao i izbor novog predsjednika Opštine Budva", kazao je Vujović dodajući da i njega čeka podnošenje ostavke, a da će izbor novog predsjednika Skupštine biti zakazan za sjednicu nakon izbora predsjednika Opštine, jer se ne može na istoj sjednici birati i predsjednik Opštine i Skupštine.