31-05-2015

Završen Brodet fest u Pržnu

Cjelodnevna manifestacija Brodet fest uspješno je održana u subotu 30. maja u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Završen Brodet fest u Pržnu | Radio Televizija Budva

Četvrti po redu Brodet fest podrazumijevao je bogat program koji je počeo u 18h defileom Gradske muzike Budve sa budvanskim mažoretkama, nakon čega se održao sjajan dječiji programće na igralištu hotela "Maestral". Djeca su uživala u animaciji, muzici i posluženju. Duž rive u Pržnu posjetioci su degustirali lokalne poslastice u Slatkom kutku, crnogorska vina u Vinskom kutru i primorsko jelo brodet koje su pripremili kuvari iz Udruženja kuvara Crne Gore. Mještani Pržna obezbijedili su 120kg ribe što je činilo preko 500 porcija brodeta. Posebnu draž ovom dijelu programa dale su primorske klape "Castel Nuovo" i "Jedinstvo". U večernjim satima, na samoj obali mora, nastupila je Nina Petković i nakon nje Sergej Ćetković. Brojni posjetioci uživali su u njihovim numerama do kasno u noć.

Manifestacija se završila spektakularnim vatrometom, prepoznatljivim za događaje u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.