14-07-2015

Završen spektakl u Budvi

12. i 13. jula na trgu ispred Starog grada u Budvi na pravi način, uz prisustvo velikog broja publike, obilježen je Dan Turističke organizacije opštine Budva i Dan državnosti!

Završen spektakl u Budvi | Radio Televizija Budva

Dvodnevni program internacionalnog karaktera oduševio je mnogobrojne posjetioce pa je Budva još jednom pokazala da se u cijelom regionu izdvaja kao centar lijepih dešavanja i da uvijek ide korak naprijed kako bi ispunila očekivanja javnosti.

Program je počeo 12. jula od 21h nastupom crnogorskog dua gitara - Nikčević i Bulatović, zatim, imali smo prilike da slušamo moderne zvuke starih pjesama u izvedbi Montenegro kings-a i nakon njih potpuno jedinstveni hor iz Beograda – Viva Vox.

13. jula program se nastavio energičnim nastupom Milene Vučić, izuzetno talentovanih i popularnih mladih izvođača - super finalista X Faktora i za kraj programa slušali smo dobro poznate hitove najveće grčke muzičke zvijezde, Remosa.

Proslava Dana državnosti i Dana TO Budve bila je upotpunjena spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.