06-06-2023

Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda uhapšene dvije osobe u Nikšiću

Zaposleni u Medicinskom centru Nikšić obavijestili su 4. juna oko 4.30 časova policijske službenike Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigla dva lica, sa povredama iz tuče, saopšteno je iz Uprave policije.

Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda uhapšene dvije osobe u Nikšiću | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić postupili su po prijavi i došli do saznanja da su dva oštećena lica, kojima su u medicinskoj ustanovi konstatovane teške tjelesne povrede, prethodno učestvovala u tuči ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nikšiću, kojom prilikom su im dva, tada nepoznata lica, zadala udarce i na
taj način im nanijela povrede.

Oni su zadobili teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilične kosti. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli policijsko tužilačke mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i identifikovali izvršioce.

Sumnja se da su N.G. (29) i N.R. (27) iz Nikšića izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda i oni su po nalogu postupajućeg tužioca lišeni slobode.