10-04-2016

Zenović: Vlast u Budvi umije da obećava samo kule i gradove

Zenović: Vlast u Budvi umije da obećava samo kule i gradove | Radio Televizija Budva

"Da garnitura na vlasti u Budvi umije samo da obećava “kule i gradove”, ali da je nesposobna da ta obećanja ispuni i sprovede u djelo, dokaz su i pogažena obećanja DPS-a, koja je pred prošle lokalne izbore dala Branka Medin Stanić, u ime Alijanse žena te stanke.

Naime, Medin Stanić je tada, na Izbornoj konvenciji obećala građanima Budve četiri projekta, i to ni manje ni više nego: izgradnju muzicke skole u nasem gradu; dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama; projekat SOS za zrtve nasilja; i na kraju, edukaciju o rodnoj senzibilnosti i uvažavanju različitosti. Do danas, nijedan od četiri projekta nije zaživio u Budvi. Sasvim je jasno da je to, kao i uvijek kada je DPS u pitanju, bila isprazna priča. S obzirom na to da i sama radim u kulturno-istorijskoj ustanovi, veoma dobro sam upućena u kakvom se stanju nalazi kultura u Budvi, a pogotovo koliko je interesovanje DPS-a za unapređenje ovog veoma važnog segmenta društva u našem gradu. Od pompezno najavljivane izgradnje muzičke škole u predizbornoj kampanji, nakon dolaska na vlast,niko iz DPS-a više nikada nije pomenuo izgradnju muzičke škole. Ovakav odnos prema svom gradu, prema građanima dokaz je da DPS ne mari za ono što se ne mjeri novcem ili brojem glasova, s obzirom na to da izgovorena obećanja za njih ne predstavljaju obavezu, već obmanu.

Takvoj sramnoj praksi doći će kraj već na sledećim izborima, jer su prevaranti iz DPS-a građanima Budve obećavali “sve i svja”, a jedino ispunili svoje džepove. A građani to dobro vide, i dobro osjećaju na sopstvenoj koži.

Demokrate Budve će svako neispunjeno obećanje DPS-u vratiti kao bumerang, i jasno, i odgovorno pred građanima, razobličiti sve njihove prevare, i krenuti putem pobjeda, kako bi se stvorili uslovi za uspostavljanje uređenog sistema i obnovu devastiranih vrijednosti. To je naš cilj i naša obaveza", navodi se u saopštenju koje potpisuje Andrijana Zenović, član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore.