01-02-2021

Žikica Milosavljević i Vlado Perović gosti 360. emisije Ritam sporta

Svjetsko prvenstvo u rukometu je završeno, a fudbalski šampionati se zahuktavaju. Zato će gosti 360. emisije "Ritam sporta" biti proslavljeni Jugoslovenski rukometaš, a sada trener Crvene zvezde, Žikica Milosavljević i sportski novinar TV7, Vlado Perović.



"Pored zimskih sportova januar mjesec je obilježilo i Svjetsko prvenstvo u rukometu koje nam je donjelo pravi atomski rukomet! Velika mi je čast što ćemo pričati sa ubojitim krilom reprezentacije Jugoslavije, Žikicom Milosavljevićem, koji je sa istom reprezentacijom 1999. i 2001.godine osvojio bronzanu medalju na Svjetskim šampionatima, a danas, kao član stručnog štaba rukometne reprezentacine Srbije, itekako je kompetentan da govori o tek završenom Mundijalu", rekao je urednik i voditelj emisije, Dušan Vujović.

"Vlada ne treba predstavljati našoj publici. Za mene je jedan od najkreativnijih i najoriginalnijih sportskih novinara, a njegovi fudbalski tekstovi ne mogu da dosade. Vlado je sinonim za Liverpul u Crnoj Gori, pa je, sa te strane, najkompetentniji da svim navijačima Redsa ocijeni prošli mjesec u kom je tim Jirgena Klopa izgubio prvu poziciju na tabeli", zaključio je Vujović.

Emisija "Ritam sporta" ide uživo iz studija televizija Budva u 17:05h, dok je repriza od 22:35h.

D.V.