27-12-2022

(FOTO+VIDEO) Prezentacijom realizovanih projekta, uručivanjem zahvalnica i poklona obilježena proslava u Omladinskom klubu Budva

Danas je u prostorijama Omladinskog kluba Budva održana tradiocionalna proslava godišnjice rada, na kojoj su prikazane sve aktivnosti realizovane u protekloj godini i podijeljene zahvalinice zaslužnim partnerima na realizaciji brojnih projekata.


Foto: Portal RTV Budva/J.M.

Omladinski klub Budva koji djeluje u okviru Sekretarijata za društvene djelatnosti već pet godina uspješno sprovodi razne aktivnosti i projekte namijenjene mladima u Budvi, a danas je bila prilika da se prezentuje njihov rad u minuloj godini kao i da se podijele zahvalnice brojnim saradnicima.

Na početku je sve prisutne pozdravila Nina Mrvaljević iz Sekretarijata za društvene djelatnosti rekavši da je Omladinski klub prepoznat kao mjesto susreta, edukacije, razmjene ideja i učenja kroz zabavu.


Video: Portal RTV BUdva/J.M.

Nakon uvodnih riječi Jelena Stanić i Katarina Vukadinović iz Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade preztentovale su sa ponosom projekte realizovane u 2022. godini.


Foto: Portal RTV Budva/J.M.

Foto: Portal RTV Budva/J.M.

"Danas petu godinu zaredom organizujemo ove godišnje susrete, odnosno proslavu Omladinskog kluba Budva koji djeluje u okviru Sekretarijata za društvene djelatnosti gdje nam je cilj da se zahvalimo svim partnerima, saradnicima, maldima prije svega na svim ovim aktivnostima i saradnjama koje smo ostvarili. Jer zaista do 50 aktivnosti godišnje nije mala brojka, a sve to u saradnji sa organizacijama, institucijama i mladima kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou. Ovo je prilika da ih sve okupio na neki način da ih informišemo šta je to što se inače događa u Omladinskom klubu i na kraju ovdje se uvijek izrode neke nove saradnje", kazala je Vukadinović.


Video: Portal RTV Budva/J.M.


Foto: Portal RTV Budva/J.M.

Na kraju je uslijedila podjela zahvalnica i poklona, potom i obraćanja saradnika koji su doprinijeli da se sa uspjehom privede kraju godina u Omladinskom klubu Budva.


Video: Portal RTV Budva/J.M.

Zahvalnicu za podršku i praćenje rada Omladinskog kluba Budva primilo je i Portal RTV Budva.

Druženje je nastavljeno na prigodnom koktelu.

J.M.