04-06-2018

Georgiev: Prijatelji i prelijepi Stari grad su mi prva asocijacija na Budvu

U našem gradu sinoć je održan koncert regionalne pop zvijezde Vlada Georgieva koje je uoči nastupa rekao da su mu prijatelji i prelijepi Stari grad prva asocijacija na Budvu.

Georgiev: Prijatelji i prelijepi Stari grad su mi prva asocijacija na Budvu | Radio Televizija Budva

"Prilagođavam se ambijentu gdje držim koncert jer nije isto nastupati pored kamene tvrdjave, pored zidova ili u svačanim salama i beogradskoj Areni pred mnogo ljudi", kazao je Georgiev.

Ljetnja turistička sezona u Budvi trebalo bi da bude bolja od prošlogodišnje, koja je bila rekordna po broju turista, rekao je direktor Turističke organizacije Budve Mladen Franović agenciji Beta.

"Dosadašnjim manifestacijama u Budvi zadovoljni su turisti ali i žitelji Budve i privreda. Tome smo svi doprinijeli jer smo svi mi Budva. Ako nema zajedničke energije onda nema ni rezultata", rekao je Franović.

Dodao je da će u Budvi ne samo u predsezoni nego i cijelo ljeto biti organizovane brojne manifestacije, muzički festivali i koncerti i folklorne večeri koje će obogatiti turističku ponudu tog grada.

Komentarišući promociju ljetnje sezone u Budvi u nekoliko gradova u Srbiji, Franović je kazao da je jako zadovoljan i da je Srbiji prepoznata želja i volja da svi koji budu provodili odmor u Budvi dobiju najbolju uslugu i da prisustvuju brojnim kulturnim i zabavnim dešavanjima.

"Tome se radujemo i to je potvrda da smo na prvom putu i da ćemo imati sve više turista", istakao je Franović.