29-12-2018

„Most Wanted“, „Who see“ i „Beogradski sindikat“ najavili spektakl u Budvi

„Most Wanted“, „Who see“ i „Beogradski sindikat“ najavili spektakl u Budvi | Radio Televizija Budva

Hip hop je sinoć "probudio" glavni gradski trg u Budvi i, sudeći po broju posjetilaca, najavio spektakl koji će trajati svih pet noći. Budvanski sastav "Most wanted" kojeg čine Petar Jablan i Stefan Ražnatović, uz podršku novog kolege Mikija Perovića i Lucky D DJ-a otvorio je dugo najavljivani jubilarni 20. novogodišnji program, a na najveću reakciju publike svakako je naišla pjesma "Ne zanima me", kojom su se i vratili na binu.

Nakon njih su nastupili, lokalnoj, crnogorskoj, ali i regionalnoj publici dobro znani momci iz Kotora - "Who see", koji su obradovali svoje brojne fanove hitovima poput: "Dinamida", "Nemam ti kad", "Igranka" i brojnim drugim.

Već na početku večeri je bilo jasno da publika koja je napunila trg u Budvi sa nestrpljenjem iščekuje nastup "Beogradskog sindikata", hip hop benda , čije pjesme često ukazuju na različite probleme u društvu. "Niko ne može da zna", "Welcome to Srbija", "Pravo kroz vetar" bile su samo uvod u fantastičnu konekciju sa publikom prilikom izvođenja pjesme "Sistem te laže" i posebno njihovog najnovijeg i najpopularnijeg hita "Dogodine u Prizrenu", kada su brojne baklje obasjale budvanske zidine Starog grada. (https://www.youtube.com/watch?v=hkSzmPnzF-o). Koncert koji je bio planiran da traje sat i trideset minuta, trajao je više od dva sata, a utisci svih izvođača i organizatora: Turističke organizacije opštine Budva i lokalne samouprave, nakon završene prve noći su fantastični!

Večeras nas očekuje nastavak dobrog raspoloženja i sjanih koncerata. Etno-pop veče u 21 sat počeće nastupom Etno grupe "Zora", a produžiti koncertima Halida Bešlića i Marije Šerifović. Sudeći po najavama brojnih posjetilaca, biće to još jedno budvansko veče za pamćenje!

Fotografije oficijelnog fotografa manifestacije Jugolava Belade sa prve večeri možete skinuti sa OVOG linka.

Atmosferu sa prve večeri možete pogledati na OVOM linku.