28-02-2024

Ne propustite sjutrašnje izdanje „Jutrom iz Budve“

Pozivamo gledaoce TV Budva da poslednjeg februarskog dana od 8h budu uz novo izdanje Jutarnjeg programa. Tokom dvosatnog druženja obradićemo aktuelne teme, zanimljive priče i najaviti događaje koji će biti održani u Budvi.

Ne propustite sjutrašnje izdanje „Jutrom iz Budve“ | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

Fokus će biti na datum rođenja književnika i političara Stefana Mitrova Ljubiše, s toga ćemo o jedinstvenim pripovjetakama i remek djelima naše književnosti govoriti sa mr Boženom Jelušić, profesoricom književnosti.

Najstarija škola na budvanskoj rivijeri nosi ime Stefana Mitrova Ljubiše, a o prigodnoj proslavi povodom 63. godine od osnivanja škole govoriće direktor, Novak Ljubanović.

Biće riječi o predstavljanju TOB-a na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, a utiske će podijeliti Marija Franeta, PR TOB-a.

Bezbjednosna situacija, nastavak rata klanova, biće povod da ugostimo mr Ivana Pekića, predsjednika Internacionalne policijske organizacije.

Da li će novi talas poskupljenja uticati na podizanje cijena usluga u autobuskom prevozu otkriće nam Davor Dokić,predsjednik NVO Klaster prevoz Crne Gore.

Želimo lijep početak jutra uz vaše "Jutrom iz Budve".

Urednica i voditeljka Lidija Bojović.