12-04-2024

Omladinski klub poziva mlade da daju doprinos u procesu izrade Lokalnog akcionog plana za mlade Opštine Budva

Omladinski klub Budva poziva mlade uzrasta od 15-30 godina, da daju doprinos istraživanju koje se sprovodi u okviru procesa izrade Lokalnog akcionog plana za mlade Opštine Budva za period 2025-2026. godine,.



,,Ukoliko imaš između 15 i 30 godina i živiš na području opštine Budva, imaš priliku da daš doprinos procesu izrade Lokalnog akcionog plana za mlade Opštine Budva za period 2025-2026. godine. Želimo da čujemo tvoje mišljenje i stavove, jer će dobijeni rezultati ukazati koje su tvoje potrebe, interesovanja i izazovi sa kojima se susrećeš, i koje mjere i aktivnosti treba da sadrži Lokalni akcioni plan, u cilju ostvarivanja tvojih interesa i potreba. Ispunjavanje upitnika je anonimno i dobrovoljno, zato te molimo da na pitanja odgovaraš iskreno i potpuno", poručuju iz Omladisnkog kluba.

Upitnik možete popuniti ovdje

Ovaj upitnik sprovodi Sekretarijat za društvene djelatnosti Opštine Budva, u čijoj nadležnosti je pitanje mladih, u pripremnom postupku za izradu Lokalnog akcionog plana za mlade Opštine Budva 2025-2026.