12-06-2018

Ove sezone u funkciji 18 info punktova TOB-a

Turistička organizacija opštine Budva otvorila je ove sezone 18 info punktova, u cilju pružanja tačnih i detaljnih informacija turistima.

Ove sezone u funkciji 18 info punktova TOB-a | Radio Televizija Budva

"Za razliku od prošle godine, uvećali smo broj info punktova na kojima će se vršiti naplata boravišne takse. Prošle godine smo imali naplatu na četiri, a ove godine smo povećali na osam. Ako bude bilo potrebe, povećaćemo i ovaj broj", kazao je direktor TOB-a, Mladen Franović..

Od maja do oktobra otvoreni su sezonski info punktovi na različitim lokacijama u gradu, i to: kod zgrade Opštine, u Starom gradu, kod stadiona, u Glavnoj pošti, u Mainskoj ulici, na zaobilaznici (kod bivšeg RG-a), Budva - Centar, na autobuskoj stanici, na Jazu, u Bečićima, Rafailovićima, Pržnu, Svetom Stefanu, Petrovcu, Buljarici i Crvenoj komuni.

Dva novootvorena info punkta nalaze se u budvanskoj marini i u agenciji Cipa na zaobilaznici.

U informativnim centrima posjetiocima su na raspolaganju besplatne turističke mape grada, brošure i promotivni materijali o turističkoj ponudi Budve, kao i druge servisne, turističke i korisne informacije.

"Cilj je da turisti i stanodavci dobiju kompletnu uslugu na jednom mjestu, što će doprinijeti dodatnom procesu unapređenja procesa rada, kao i povećanju proihoda ostvarenih od naplate boravišne takse", zaključio je Franović.

Info punktovi rade od 8 - 20h, a nedeljom samo prije podne.

Info punkt u Starom gradu radi od 9 - 21h.