03-01-2021

Pjesma dvojca 2211 hit decembra po izboru publike na Buntovoj Top listi

Jaka angažovana poruka pjesme "Život je jedan", koju su naši sugrađani Branko Žerajić i Nebojša Ćulafić nedavno objavili u okviru projekta "2211", brzo je postala prepoznatljiva i na muzičkoj sceni u regionu. Tako je ova numera proglašena za hit decembra 2020. po izboru publike na respektabilnoj Buntovoj RTS Top listi.


Foto: Printscreen/Youtube

U konkurenciji za hit decembra našlo se preko 20 pjesama, a "2211" su, u kategoriji u kojoj su pobijedili, iza sebe ostavili srpske sastave Mister Hajd i Dexter koji su učestvovali sa pjesmama "Nema te u meni" i "Jevanđelje".

Dvojac iz Budve osvojio je 348 glasova publike.

Žerajić i Ćulafić su pjesmu posvetili Maji Šljivančanin, koja je minulog ljeta tragično nastradala u pomorskoj nesreći u budvanskom akvatorijumu.

Oni su poručili da 120 sati društvenog rada, što je bila planirana kazna za optuženog, ne može vratiti nepovratno izgubljen ljudski život. Pjesma je ekranizovana, a u spotu su učestovali i građani Budve. Autor spota je reditelj Ivan Ivanović.

Uz riječi zahvalnosti svima koji su doprinjeli da poruka kompozicije "Život je jedan" odjekne i u regionu, Žerajić je akcentovao zajedništvo riječima pjesme "Zajedno" grupe Ekatarina Velika - "Ovaj grad je bacao svetla daleko, ovaj grad bi mogao bolje! Mi to možemo zajedno!".

"Veoma sam zahvalan svim dobrim ljudima iz našeg grada koji su se odazvali pozivu i učestvovali u samoj akciji kreiranja spota i dali podršku na sve druge načine. Takođe bih se zahvalio i na njihovim glasovima na fejsbuk stranici, jer da nije bilo njih i da nije bilo jedinstva u vezi toga, mi ne bismo uspjeli da dođemo do tog rezultata", kazao je on za portal RTV Budva.




M.S.