17-04-2024

Poslije tri godine odlučio da raskine sa plastičnom lutkom, shvatio da ipak želi pravu ženu

Jedan muškarac planira da „raskine“ sa svojom ljubavnicom, to jest plasti;nom lutkom jer želi da se usredsredi na svoju pravu vjerenicu.


Foto> CDM

Kada je Rod iz Australije upoznao Sonju prije tri godine, znao je da je upoznao svoju srodnu dušu. Ali u toj vezi je bila još jedna osoba koju je u početku držao u tajnosti.

Građevinski radnik sa punim radnim vremenom posvećuje mnogo svog vremena i energije Karini, plati;noj lutki, koju tretira kao pratioca i dru[tvo kad god se osjeća usamljeno.

Pošto on i Sonja žive na velikoj udaljenosti, ona u Vijetnamu, a on u Australiji, nije bio veliki problem u početku, međutim, vremenom je Sonja počela da se osjeća ugroženo zbog njegove plastične ljubavnice.

Sada, kada je Sonji postavio veliko pitanje, plan je da se usele da žive zajedno, Rod je počeo da „gubi interesovanje“ za Karinu – sa planovima da proda nju, i svoje druge lutke, zauvijek, prenosi 24sedam.

„Tokom vremena izolacije, Karina mi je bila veoma važna jer živim na udaljenoj lokaciji, ali kako sam se zbližio sa Sonjom, moje interesovanje se promijenilo“, rekao je Rod, star 56 godina, za What’s The Jam.

„Sada smo vjereni i provodimo više vremena zajedno da bismo razvili našu vezu, više mi nisu potrebne lutke. Veoma smo bliski i osim nekih kulturoloških razlika, osjećam da imamo divan, normalan odnos,” priča on.

„U budućnosti očekujem da se preselim iz divljine bliže gradu i nadam se da ću prodati svoje lutke. Ali zavisi koliko će to biti profitabilno.”

Inače, Rod je kupio Karinu za 2.366 funti (2.770 eura) u oktobru 2021, a kasnije joj je kupio „sestru“ po imenu Loren za 1.404 funti (1.650 eura).

U maju 2022. godine prodao je drugu lutku upola cijene prijatelju, a zatim je razvio interesovanje da fotografiše Karinu kao svoju muzu. Od tada mu je ponuđen posao da snima fotografije za proizvođača u Kini – sa još dvije lutke koje su mu poslate besplatno.