12-07-2022

Večeras počinje proslava povodom Dana državnosti i Dana TO Budva

Dan državnosti i Dan Turističke organizacije opštine Budva biće svečano obilježeni koncertom budvanske sopranistkinje Emilije Minić u pratnji Crnogorskog orkestra mladih, koji će početi večeras u 21 sat na trgu ispred Starog grada.


Foto: TO Budva

Kako su kazali iz TO Budva, orkestrom će dirigovati poznati moldavski dirigent Cristian Spătaru, a gost večeri biće Bechara Moufarrej, tenor libanskog porijekla.

"Veče će u 20 sati otvoriti dječija modna revija, ujedno i završna ispitna revija škole manekenstva Marije Rovčanin Vujović.
Gradska muzika Budve će nastupiti od 22 sata, a u 23 će uslijediti koncert benda L'ombelico, pa će budvanska publika, nakon klasičnih arija, te filmskih i evergreen hitova, uživati i u obradama najčuvenijih svjetskih i domaćih rock, pop, dance i funk hitova. Događaj na trgu je podržan od strane hotela “Avala” ", naveli su u saopštenju.


Foto: TO Budva

U srijedu, 13. jula povodom Dana državnosti svečano će biti i u Petrovcu.

"Na platou ispred Crvene komune od 20 sati će nastupiti Ženska vokalna grupa “Harmonija” nakon koje će spletom igara veče uljepšati mladići i djevojke Kulturnog centra “Stara Budva”. Petrovčani i njihovi gosti te noći će uživati i u vatrometu", kazali su iz TO Budva.