23-10-2022

(VIDEO) Božović: Imamo apsolutnu pobjedu u Budvi

Koalicija Milo Božović - Budva na prvom mjestu - DF večeras je ispred svog štaba proglasila apsolutnu pobjedu na lokalnim izborima u Budvi.

(VIDEO) Božović: Imamo apsolutnu pobjedu u Budvi | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

"Ovo ne doživljavam kao moju pobjedu i kao pobjedu DF-a, već kao pobjedu Budve. Pokazaćemo da držimo svoju riječ a ja ću insistirati da se radi još 100 puta više nego do sada i tražiću rezultate od mog tima", kazao je na pres konferenciji nosilac liste Milo Božović.

Kako je naglasio, jako je vezan za svoje saradnike, te da su, kako ističe, to ljudi koji su mu bezrezervno dali podršku.

"Pristali su da svi budu u nekom drugom planu da bih ja bio istaknut u ovoj kampanji. Ja sam svjestan da je jedino tako mogao da se napravi rezultat i zahvalan sam im na tome. Ali, sada kada su građani u ovolikom broju pokazali da vjeruju u ovo što pričamo, moraće da uslijede rezultati. Hvala vam svima i do sljedećeg viđanja, poručio je Božović.



Na osnovu 100% odrađenog biračkog tijela, želimo jasno da saopštimo da je lista koju predvodi gospodin Milo Božović osvojila apsolutnu pobjedu", kazao je kandidat za odbornika Nikola Jovanović.



"Ovdje ne postoji niti jedna dilema. Kao što smo čitave kampanje sačekali i ozbiljno izdržali udarce, večeras smo sačekali da se zadnji glas prebroji i da odgovorno prema građanima saopštimo rezultat da je naša lista osvojila 18 mandata. Koalicija okupljena oko DPS-a je osvojila istorijski minimum - devet mandata. Izborna lista osvojila je jedan mandat, Demokratska Crna Gora četiri mandata, URA jedan mandat, a Prava Crna Gora i Građanska akcija ostale su van cenzusa", reakao je Jovanović.