24-07-2023

Beograđanin pratio navigaciju do CG primorja, završio na stepeništu u Užiicu

Za Crnu Goru iz Beograda niz stepenice! Tako je jednog Beograđanina navigacija navela kroz Užice.

Beograđanin pratio navigaciju do CG primorja, završio na stepeništu u Užiicu | Radio Televizija Budva

(Foto: Google maps)

Vozač putničkog vozila iz Beograda nije ni prvi, ni posljednji, kog je navigacija navela u pogrešnom smjeru, ali njega je navela na baš čudan put - niz stepenište na uglu dvije ulice u Užicu,pišu beogradski mediji.

Kada se uputio iz Beograda ka Crnoj Gori, nije ni sanjao da će autom sići niz stepenište, ali su i takva čuda, ipak, moguća.

Naime, njega je navigacija navela kroz centar Užica, glavnom ulicom, gdje je skrenuo kroz prolaz između Ulice Dimitrija Tucovića i ulice do nje, i baš tu je naišao na stepenište. Vozač se u trenutku našao u čudu, nije vjerovao kako je to moguće, a onda je shvatio da ga je navigacija itekako zavarala. Za volanom je, prema riječima očevidaca, bio stariji čovjek.

Građani Užica, koji su se tada našli na licu mjesta, svesrdno su i s razumevanjem pomogli Beograđaninu i naveli ga na pravi put.

Inače, veoma često dolazi do zabune kada se ljudi u tom delu grada kreću uz pomoć navigacije jer na mapu nije ucrtan prolaz, a ni stepenice, već običan put kojim može da se prođe.

Izvor: RTCG