06-07-2022

Božović: Kovid ambulanta radi u dvije smjene, situacija pod kontrolom

Direktor JZU Dom zdravlja Budva, Nikola Božović saopštio je gostujući u Jutarnjem programu „Jutrom iz Budve“ da je epidemiološka situacija u gradu pod kontrolom, ali zbog povećanog broja turista Kovid ambulanta radi u dvije smjene. On je još jednom pozvao sve sugrđane da se vakcinišu protiv korona virusa.


Foto: Arhiva, Portal RTV Budva

"Mi smo spremno odreagovali, od početka ove sedmice smo uveli drugu smjenu u Kovid ambulantu za svaki slučaj, da bismo pratili situaciju i shodno tome ćemo organizovati dalji rad. Nadam se da broj oboljelih neće biti znatno veći i zabrinjavajući, jer je dostignut opseg vakcinacije, a u međuvremenu je dosta naših građana i turista preležalo samu bolest", kazao je on.


Foto: Printscreen

Građani se mogu vakcinisati u DZ Budva i TQ Centar

"I dalje se obavlja vakcincija u budvanskom Domu zdravlja, dok se petkom i subotom ordinira u TQ centar. Do sada je dato 29.544 vakcine, a dostupne su Fajzer, Sinofarm i Astra Zeneka. Ovim putem bih apelovao na sugrađane da se i dalje vakcinišu i da poštuju mjere odnosno preporuke da nose maske i da se ne kreću u grupama, kako bi trenutnu epidemiološku situaciju zadržali na nivou", zaključio je Božović.