28-03-2024

Doo „Komunalno” Budva i Opština Budva ugostili Udruženja policijskih službenica Crne Gore, Evropske mreže žena u policiji i Internacionalne policijske asocijacije

Doo "Komunalno" Budva je juče u saradnji sa Opštinom Budva, ugostilo članove Udruženja policijskih službenica Crne Gore, Evropske mreže žena u policiji i Internacionalne policijske asocijacije i realizovali akrivnosti ozelenjavanja dvorišta JU "Druga osnovna škola".



Pomenuta aktivnost osmišljena je tako da su predstavnice zemalja učesnica, kojih je bilo 26, zasadile po jednu sadnicu biljke Ginkgo Biloba pored koje je postavljena drvena tabla sa nazivom zemlje koja je podržala realizaciju same aktivnosti, a dvorište pomenute ustanove je bogatije za drvored od 26 sadnica.









"Smatramo da su ovakve aktivnosti afirmativne u promociji Crne Gore kao ekološke zemlje i Budve kao atraktivne turističke destinacije.
Takođe, cilj ovakvih aktivnosti je i dobar nastavak "zelenih projekata" koje naše Društvo realizuje", kazala je PR Komunalnog preduzeća Budva, Aleksandra Rajković.