23-02-2024

EPCG Superliga (Ž)- 13 kolo: Gradski derbi u „Topolici“

Zanimljivi susreti očekuju nas u okviru 13. kola EPCG Superlige odbojkašica, koji će se odigrati večeras, sjutra i u nedjelju.

EPCG Superliga (Ž)- 13 kolo: Gradski derbi u „Topolici“ | Radio Televizija Budva

Ilustracija, Foto: Pixabay

Gradski derbi odbojkašica Galeb Liko Soho Group i Luke Bar odigraće se večeras u „Topolici“ sa početkom u 18 časova. U prvom dijelu sezonu, pobjedu su upisale izabranice Petra Kokovića, nakon maratona od pet setova, a domaćin prvog meča bile su „Sirene“ na istom terenu. Luka Bar je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisala 10 pobjeda i dva poraza, dok su „Galebice“ na skoru 8-4.

U istom terminu (18), šampion, Herceg Novi dočekuje ekipu Rudara u SC „Igalo“ u Herceg Novom.

Interesantan duel odigraće se u subotu u kojem se sastaju Mediteran i Jedinstvo u SC „Rea“ od 20 časova. Prednost domaćeg terena ima Mediteran koji je slavio u prvom susretu u Bijelom Polju rezultatom 3:1, a Bjelopoljke će u Budvi tražiti svoje šanse nakon pobjede nad ekipom Akademije i dobrom utakmicom protiv Galeba na domaćem terenu. Mediteran je upisao tri pobjede i devet poraza, dok Jedinstvo ima trijumf više.

Uzbudljivi susreti odigraće se i poslednjeg dana vikenda. Od 15 časova sastaće se Akademija i Albatros u „Župi“. Akademija je slavila u prvom susretu u Herceg Novom 3:1, na skoru je 4-8, dok Novljanke imaju pobjedu manje. Kolo će zaključiti još jedan gradski derbi, od 16,30. Morača će ugostiti Budućnost volley u OŠ „Radojica Perović“ u Podgorici. Budućnost je u prvom međusobnom susretu slavila maksimalnim rezultatom na domaćem terenu, na tabeli je iza Herceg Novog i Luke Bar sa osam pobjeda i četiri poraza, a Morača je peta sa pet pobjeda i sedam poraza.

(Primorski portal)