04-10-2016

Koalicija Bura budi Budvu održala performans “Daskarela“

Koalicija Bura budi Budvu održala performans “Daskarela“ | Radio Televizija Budva

"Koalicija "Bura budi Budvu" održala je performans "Daskarela" na najrizičnijoj budvanskoj raskrsinci nedaleko od zgrade Opštine.

Presjecanjem crvene vrpce najvećim mogućim protokol makazama željeli smo da ukažemo na prazna obećanja i nedomaćinski odnos DPS opštinskih funkcionera kada je riječ o pasarelama, koje su članovi koalicije u performansu zamislili u vidu dasaka na gajbama kojima prelaze bulevar, jer kad već nemaju pasarelu iznad asfalta će ih prenijeti "daskarela", jer iza DPS je sve ogoljeno i osiromašeno do te mjere da samo daske preostaju.

Kandidat za odbornika koalicije "Bura budi Budvu", Dejan Vujović je nakon performansa - pored pasarela koje su obećane i očigledno postoje jedino u masti DPS - ukazao na alarmantno lošu infrastrukturu: kružne tokove na glavnom gradskom bulevaru i nedostajuću rasvjetu na bečićkom bulevaru.

Podsjetio je građane da su pokradeni samom izgradnjom glavnog bulevara, u koji je uloženo preko deset miliona njihovog novca a koji još nije završen kako je to projekat propisivao, u smislu saobraćajne sigurnosti svih, a posebno đaka.

"Daskarela" je tako ironija i opomena da se gradom ne upravlja praznim obećanjima i bajkama, već preciznim planovima i konkretnom realizacijom.

Pitamo građane, prije no što naša bura pomete i zadnje ostatke nemara i javašluka: možete li glasati opet za one koji su vam nudili maglu i zloupotrijebili vaš novac?

Zato, 16 oktobra, prva opcija na listiću je i jedina logična. Jer jedino Bura budi Budvu", navodi se u saopštenju Koalicije “Bura budi Budvu”.