03-06-2022

Konferencija „Wellbeing as a travel trend” 9. juna u hotelu „Maestral”

Konferencija „Wellbeing as a travel trend” biće održana u četvrtak, 9. juna u hotelu „Maestral” u Budvi, sa početkom u 10 časova.


Foto: Arhiva

Konferenciju organizuje NVO Udruženje za odgovorni i održivi razvoj (UZOR), a posvećena je potencijalima i mogućnostima razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori.

Organizaori su saopštili da će događaj imati internacionalni karakter, jer će aktivno učešće kao panelisti i gosti uzeti eminentni stručnjaci iz sfere medicine i turizma iz više država.

"Konferencija se organizuje u okviru Erasmus+ projekta DigNest, realizovanog od strane partnerskih institucija iz Crne Gore, Njemačke, Grčke, Mađarske, Slovenije i Srbije, Ministarstva zdravlja i Udruženja za održivi razvoj (UZOR). Događaju će prisustvovati predstavnici Ministarstva zdravlja Crne Gore, koji će prezentovati nacionalnu viziju zdravstvenog turizma, kao i projekat DigNest, a u tri panel-diskusije govoriće prestižni stručnjaci iz turističke i zdravstvene privrede, kao i naučnici iz oblasti savremene medicine", naveli su iz UZOR-a.

Agenda