17-03-2023

Mandić: Očekujem apsolutnu pobjedu u dolini Lima

Predsjednički kandidat Andrija Mandić rekao je u Andrijevici da očekuje apsolutnu pobjedu u dolini Lima.


Foto: Medijski tim predsjedničkog kandidata Andrije Mandića

Kako je saopšteno iz Mandićevog Medijskog tima, on je naveo da je Milo Đukanović dijelio sve što se moglo dijeliti u Crnoj Gori, ali da nikada nije zaboravljao interes svoje klike. Zbog toga je, kako kaže Mandić, Crna Gora podijeljena i zavađena, ali mora da pronađe put dostojan nje i njene slavne tradicije.

"Jedan od prvih zadataka koje imam kao političar velikog iskustva, a koji je proistekao iz razgovora sa narodom, jeste da se Crna Gora pomiri. Da pružimo ruku ljudima koji nisu bili s nama, ali nema pružanja ruke Milu Đukanoviću i onima koji su opljačkali državu. Ti moraju da odgovaraju", rekao je on.

Objašnjava da je Crna Gora oboljela od korupcije i da svi građani trebaju da se ujedine oko zajedničkih životno važnih tema. Poručuje da predsjednik države mora biti pošten i odgovoran čovjek.

"Kandidujem se jer najbolje poznajem ljude, znam probleme Crne Gore i mogu da je pomirim jer upravo ja dolazim iz naroda. Ovo je politika koja je okrenuta svakome, a ne protiv nekoga", zaključuje Mandić.