25-03-2022

Odbojkašice Mediterana u nedjelju protiv Gimnazijalca

Odbojkašice Mediterana igraće u nedjelju protiv kotorskog Gimnazijalca utakmicu posljednjeg 18. kola Prve ženske odbojkaške lige. Budvanska ekipa pobjedom u ovom susretu obezbijedila bi opstanak u prvoj ligi. Utakmica će početi u 19h u SC "Rea".


Foto: OK Mediteran

"S obzirom na pozicije na tabeli, jedno je potpuno jasno - poraženi u nedeljnom susretu napušta društvo najboljih i seli se u Drugu ligu.

Naš sastav tokom cijele sezone činile su samo kadetkinje i juniorke (bez seniorki) koje su se mora se priznati borile i ostvarivale rezultate u skladu sa svojim mogućnostima. Klub svoju politiku nije mjenjao, o pojačanjima nikad nije bilo niti će biti riječi, sastav su činila, a tako će biti i u budućnosti, djeca sa teritorije opštine Budve", navodi se u saopštenju OK Mediteran.

Kako kažu, tim je svoje prve korake upravo i napravio takmičeći se u Drugoj ligi, i preko iste vrlo brzo uspio da se plasira u društvo najboljih i tu se zadrži pune 3 sezone.

"U nedelju je vjerovatno jedna od najvećih i najvažnijih utakmica koju je klub imao u toku svog sedmogodišnjeg postojanja, utakmica u kojoj će se naše mlade djevojke boriti za svoj prvoligaški status. Sportski centar "Rea" u nedelju mora da "proradi", tribine su te koje u ovakvim utakmicama čine veliku prevagu, i stvarno se nadamo da će se to i desiti. Podrška potrebnija više nego ikada do sad! Poziv svim našim članovima, simpatizerima kluba i ljubiteljima odbojke - našim djevojkama je potreban igrač više u jako bitnom meču", zaključuje se u saopštenju.