10-12-2019

Promocija romana "Zatvor" Tatjane Vujović

U organizaciji Nip Art Press iz Budve, danas u press centru budvanskog hotela Tre Canne u 20h, biće predstavljen roman “Zatvor”, književnice Tatjane Vujović iz Podgorice.

Promocija romana

O njenoj najnovijoj knjizi, čiji je izdavač UNIREKS iz Podgorice, govoriće: prof. dr i književnik Dragana Koprivica, predsjednik Udruženja književnika Crne Gore (UKCG) Novica ĐurićĆ i novinar i publicista Ranko Pavićević.

Tatjana Vujović je profesorica književnosti i član je Udruženja književnika Crne Gore. Objavila je knjige; “Traktati i priče za djecu” i “Otvori prozor”.

Dobitnica je književnih nagrada za knjigu priča “Guska” knjigu drama “Mali Radojica” i pjesmu “Pjesniče”. Živi i stvara u Podgorici.

U recenziji romana “Zatvor” Tatjane Vujović, poznati književnik Ilija Lakušić je pored ostalog rekao, “da ovakva proza ima veoma malo prethodnog književnog iskustva u našem okruženju, pa se pojavom romana “Zatvor”, pokreće mogući spektar književnog prodora, avanture, poigravanja, pa i estetskog uobličenja”, saopšteno je iz budvanskog Art press-a.