27-10-2020

Radović: Narednih dana potpisivanje sporazuma o koalicionoj saradnji

U susret novom skupštisnkom zasijedanju privodi se kraju rad komisije za provjeru usklađenosti dokumentacije, najavio je predsjednik SO Budva, Krsto Radović.

Radović: Narednih dana potpisivanje sporazuma o koalicionoj saradnji | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva, Portal RTV Budva

Komisija za provjeru usklađenosti dokumentacije nastale u radu lokalne smaouprave u peirodu od 9. juna do 24. septembra koja je na predlog predsjednika SO Budva, Krsta Radovića, verifikovana na posljednjoj skupštini Opštine Budva, rad privodi kraju i izvjesno je da će se predlog za preduzimanje odgovarajućih radnji pred nadležnim institucijama vezano za nalaz iz izvještaja naći pred odbornicima.

"Očekujem da će biti konstatovane sve nepravilnosti, kojih je moram priznati bilo mnogo u proteklom periodu. Na skupštini ćemo sve to razjasniti i donijeti određene zaključke. U naredna dva ili tri dana imaćemo kompletan prdmet na osnovu kojeg će biti zakazana sjednica, a pomoću kojeg ćemo sumirati sve ono što se desilo u Budvi u proteklom periodu kako bi nastavili dalje i učlinili život građana Budve lakšim", kazao je Radović za TV Budva.

U skladu sa izbornim rezultatom koalcija "Za budućnost Budve" i " Budva je naša nacija" narednih dana potpisaće sporazum o koalicionoj saradnji.

"Mislim da tu nema ništa sporno i očekujem sa strane našeg većeg koaliconog partnera da narednih dana formalizujemo taj sporazum. Prinicpi su veoma jasni kao i izborni rezultat i ne vidim nikakav poroblem oko bilo kakvog dogovora. Nemamo pravo zbog povjerenja građana da pravimo greške iz prošlosti", kazao je.

Podsjećamo da je na lokalanim izborima u Budvi održanim 30. avgusta koalicija "Za budućnost Budve" osvojila 14 mandata dok je koaliciji "Budva je naša nacija" pripalo šest madata.


D.P.