06-11-2020

SNP Budva: Menadžment Budvanske rivijere i nakon izbora pritiska zaposlene

Menadžment HTP "Budvanska rivijera", kojim i dalje rukovodi kadar DPS-a, i nakon izbora pritiska svoje zaposlene da ne spominju ni tokom, a ni nakon radnog vremena, ko je i koliku otpremninu dobio, saopšteno je iz OO SNP Budva.



"Dokle ide njihova etika, govori činjenica da zaposlenima, koji su glasači DPS-a, slijede novčane nagrade ukoliko prijave svoje kolege koje pričaju o otpremninama", kazali su iz ove partije.

Oni su istakli da je javnosti poznato da HTP "Budvanska rivijera" godinama unazad služi, kako su rekli, isključivo za partijsko zapošljavanje.

"Sada pokazuju da više ništa nije u njihovim rukama jer tjeraju zaposlene da pisanim putem potpisuju da ne spominju niti jednu jedinu riječ na temu otpremnina. Njihov prikriveni zadatak je u stvari testiranje lojalnosti zaposlenih na koje mogu računati za sledeće izbore. SNP Budva apeluje na odgovorne da se što prije formira vlast, kako ne bi u budućnosti dolazilo do sličnih situacija gdje se jasno narušavaju osnovni postulati demokratije", zaključuje se u saopštenju.