27-02-2021

Utakmice budvanskih prvoligaša na programu danas i sjutra

Budvanski odbojkaški klubovi ovog vikenda odigraće mečeve 12. i 15. kola Prve lige. U muškoj konkurenciji, aktuelni šampion Budva ugostiće danas Sutjesku, a ekipa Mediteran sjutra u Baru odmjerava snagu sa Galebom. Odbojkašice Mediterana večeras od 20 sati sastaće se sa Rudarom u Pljevljima.


Ilustracija, Foto: Pixabay

Duel Budve i Sutjeske na programu je od 18 sati u Mediteranskom sportskom centru, a meč odbojkašica Mediterana i Rudara od 20 časova u dvorani "Ada".

Okršaj odbojkaša Mediterana i Galeba zakazan je za sjutra u 16 sati u dvorani "Topolica".

U muškoj konkurenciji, aktuelni šampion Budva zauzima prvu poziciju na tabeli sa 21 bodom i učinkom od maksimalnih sedam pobjeda uz jedan izgubljeni set. Oni su odigrali dva meča manje od najbližeg pratioca Mornara, a po jedan od Budućnosti i Galeba.

Drugi prvoligaš iz našeg grada, OK Mediteran je na petom mjestu sa osvojenih sedam bodova i skorom od dvije pobjede i šest poraza. Ekipe Sutjeske i Jedinstva su na šestoj, odnosno sedmoj poziciji.

Odbojkašice Mediterana zauzimaju pretposljednje mjesto na tabeli sa osam bodova, a u dosadašnjem dijelu sezone upisale su dvije pobjede i 10 poraza. Ipak, što se tiče opstanka u najvišem rangu, budvanski tim, za sada, je siguran jer "fenjeraš" Budućnost za sada nije upisao nijedan bod.

Lider šampionata je Galeb, drugoplasirana je Luka Bar, a u zoni play-off -a su još Morača i Albatros. Rudar je peti, Gimnazijalac šesti, dok je Jedinstvo na sedmoj poziciji.



M.S.