25-10-2023

Večeras humanitarni koncert “Veče za dušu i ljubav”, gost večeri Milan Knežević

U okviru niza svojih humanitarnih koncerata po Crnoj Gori Dragan Koprivica će večeras održati svoj koncert pod nazivom “Veče za dušu i ljubav” u amfiteatru “Akademije znanja” u Budvi sa početkom u 19 časova. Specijalni gost večeri biće Milan Knežević, pjesnik i predsjednik DNP CG.

Večeras humanitarni koncert “Veče za dušu i ljubav”, gost večeri Milan Knežević | Radio Televizija Budva


Foto: NVO "Serdar"

"Svi prilozi namijenjeni su JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju "Biseri“ Budva, a žiro račun je CKB 510-201210-41. Pokažimo humanost i širimo ljubav!", poručili su iz NVO "Serdar", koja je organizator ove humanitarne večeri.

Koncert organizuje NVU “Serdar” iz Budve, uz pokroviteljstvo “Akademije znanja” i podršku JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju “Biseri” – Budva. Dobrovoljni prilozi biće sakupljeni i uplaćeni na žiro-račun “Bisera”: CKB, 510-201210-41, na koji su već pristigle određene uplate.

Prisutnima će se obratiti Miljana Radoman, direktorica Dnevnog centra “Biseri”, i Radko Garčević, osnivač NVU “Serdar”, a zatim će Milan Knežević govoriti svoje izabrane stihove.

U nastavku programa Koprivica će čitati svoje humorističke aforizme na ljubavne i druge teme, i svirati na harmonici, a u drugom dijelu pjevaće popularne domaće i strane refrene na srpskom, engleskom, italijanskom, ruskom i poljskom jeziku.