24-09-2017

Večeras Humanitarni koncert za Amara Drndara

U organizaciji NVO "Sedma sila mladih, Budva", u večeras sa početkom u 20h, ispred zidina Starog grada u Budvi biće održan Humanitarni koncert pod nazivom "Budimo ljudi" za Amara Drndara.

Večeras Humanitarni koncert za Amara Drndara | Radio Televizija Budva

Koncert organizije NVO "Sedma sila mladih, Budva" povodom promocije šestog broja časopisa "Krug mladih", uz podršku Turističke organizacije Opštine Budva i HG "Budvanska rivijera".

Prikupljena novčana sredstva biće namijenjena jedanaestogodišnjem Bjelopoljcu, Amaru Drndaru, za liječenje u američkom gradu Teksasu. Dječak Amar Drndar je dobio neurološki tumor na mozgu i kičmenoj moždini, koji se nažalost, proširio duž cijele kičme. Za Amarovo liječenje je potrebno da se prikupi 150.000 dolara. Radosna vijest je da je zahvaljujući ljudima dobre volje do sada prikupljeno prvih 50 hiljada dolara, te je Amar primljen na liječenje u specijalistički centar u Teksasu.



Na koncertu će nastupati budvanski bendovi: Strenger Trio, AVIS bend i Mazoom u fugazzu. Specijalni gost koncerta je pjevač Bane Nedović. Veče će uljepšati i balerine baletske škole "Royal ballet of Montenegro".

Medijski sponzor humanitarkog koncerta je RTV Budva.

Dođite večeras u 20h ispred zodina Starog grada, da zajedno pokažemo humanost na djelu. Za Amana Drndara!