10-10-2023

(VIDEO) Besplatne radionice za djecu i omladinu u Dukley Academy, Papović: Daćemo rok narednih 10 dana za sve zainteresovane

U okviru projekta Open heart studio Dukley organizuju se besplatne radionice za svu djecu iz Budve, uzrasta od 9 do 18 godina. Jelena Papović, akademska slikarka i umjetnica već treću godinu rukovodi ovim projektom i tim povodom je bila današnja gošća u emisiji Jutrom iz Budve.

(VIDEO) Besplatne radionice za djecu i omladinu u Dukley Academy, Papović: Daćemo rok narednih 10 dana za sve zainteresovane | Radio Televizija Budva

Foto: Jutrom iz Budve, Printscreen

Konkurs i dalje traje.

"Ranijih godina smo radili kampanju prije početka radionice, međutim kako je Budva mala sredina mislim da je najbolja reklama "od usta do usta" i to se zaista pokazalo i ove godine kao najbolja opcija. Nismo napravili novu objavu prije početka radionice, već su sami roditelji zvali i tokom ljeta ali i sada. Daćemo rok narednih deset dana ko god da ima želju da se prijavi i priključi. Insistiram na tome da djeca budu od devet godina pa na dalje, zbog svojih motorističkih sposobnosti jer se ne bavimo samo slikanjem i crtanjem, nekada režemo, konstruišemo, lijepimo, radimo sa malo opasnijim stvarima", istakla je Papović.

Ona ističe da sada imaju već neku ideju da Dukley kompanija koja je glavni organizator, da organizuju iizložbu za Dan Budve 22. novembra, a izložba će biti posvećena gradu.

U nastavku pogledajte cijeli intervju i prilog Lidije Bojović:



D.Č.