22-02-2024

(VIDEO) Dva međunarodna kampa u punom jeku, predstoji Svjetski kup za mlade u Budvi

Bokserski svijet je usmjeren ka Budvi koja se priprema za uzbudljive bokserske događaje koji će je staviti na mapu globalne bokserske elite. Bokserski Klub Budva s ponosom najavljuje da je trenutno domaćin dva značajna međunarodna kampa, a nakon toga slijedi organizacija velikog međunarodnog turnira.


Foto: Printscreen

Prvo, od 12. do 29. februara, Budva je domaćin kampa za seniore, koji okuplja reprezentacije iz deset zemalja, uključujući Japan, Indiju, Tadžikistan, Litvaniju, Ukrajinu, Grčku, Mađarsku, Moldaviju, Sloveniju i domaćina Crnu Goru. Ovaj kamp ima poseban značaj jer služi kao priprema za Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se održava u Italiji od 29. februara do 11. marta.



Paralelno sa tim, od 15. februara do 3. marta, mladi bokseri iz Rusije, Kazahstana, Srbije, Makedonije i Crne Gore sudjeluju na kampu za mlade. Cilj ovog kampa je priprema za Svjetski Kup za mlade - Jadranski Biser koji će se održati u Budvi od 3. do 11. marta.



Vrhunac ovog spektakla je Svjetski Kup za mlade - Jadranski Biser koji će se održati od 3. do 11. marta u prepoznatljivom hotelu Splendid u Bečićima. Ovaj događaj će okupiti najbolje mlade boksere planete, a Budva će još jednom potvrditi svoj status kao grad boksa.

"Budva jos jednom dokazuje da je u cijelom svijetu prepoznata kao grad boksa, a posebno raduje što je za to glavni krivac naš mali, ali veliki klub iz podruma", saopšteno je iz Bokserskog kluba Budva.


D.B.