28-12-2022

(VIDEO) RTB i ove godine realizovala projekat „Izbor za najljepši novogodišnji izlog“

Radio televizija Budva je i ove godine realizovala projekat „Izbor za najljepši novogodišnji izlog“. Bitno je napomenuti da realizacijom ove aktivnosti RTB daje doprinos dodatnom jačanju Budve kao metropole turizma i ekskluzivne turističke destinacije.


Foto: Printscreen

Cilj akcije je podsticanje preduzetništva, animiranje vlasnika radnji i poslovnih prostora da ukrašavanjem izloga daju doprinos  prazničnoj atmosferi grada.

Konkurs je vršen u kategoriji pravnih lica na teritoriji Opštine Budva, a otvoren je 6. decembra 2022. godine. Izrađen je tekst i reklamni spot koji se putem našeg medija objavljivao u periodu od do 23. decembra. Nakon pristiglih prijava i završetka Konkursa izvršen je obilazak i fotografisanje svih izloga. Napravljen je video materijal sa prijavljenim subjektima, koji je emitovan na programu Televizije Budva do proglašenja pobjednika.

Na osnovu prethodno utvrđenih kriterijuma: tema – novogodišnji doživljaj, upotreba tradicionalnih i novih dekorativnih elemenata,  originalnost ideje, kreativnost, primijenjeni
kolorit, tehnika aranžiranja, uz ukupan estetski utisak posebno formirana komisija odabrala je najljepši izlog u 2022. godini.

U emisiji „Mediteraneo“, 27. decembra žiri u sastavu Marija Franeta (predstavnica Turističke organizacije opštine Budva), Ivana Kuznjecov (predstavnica preduzeća Mediteran reklame, putem e-maila) i Aleksandar Bugarin (predstavnik preduzeća „Spidermax“) izvršio je izbor i proglašenje.

Nagradu za najljepši izlog dobila je firma „Babaloo“. Nagradu daruje Turistička organizacije opštine Budva - novčana vrijednost od 200 eura.



Drugorangirana je cvjećara „Happy Garden“ kojoj preduzeće Mediteran reklame daruje nagradu – zakup bilboarda na mjesec dana.



Trećerangirana je zlatara „Onyx“ kojoj preduzeće „Spider max“ daruje nagradu - promo materijal u vrijednosti 100 eura.



Dječijem vrtiću „Moj svijet“ Radio televizija Budva daruje nagradu - reklamni prostor u trajanju od mjesec dana.



Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Turističkoj organizaciji opštine Budva, preduzećima Mediteran reklame i „Spider max“ za pruženu podršku u realizaciji ovog projekta.

Želimo da se zahvalimo vlasnicima radnji što daju svoj doprinos u dostizanju autentičnosti opštine Budva kao metropole turizma i što ulažu trud, napor i materijalna sredstva kako bismo svi imali ljepši životni ambijent.