04-07-2022

Voz sa 600 putnika u kvaru, čeka se lokomotiva iz Užica

Međunarodni voz 433 koji je prevozio oko 600 putnika već nekoliko sati stoji u Brodarevu zbog kvara na motoru. Kako nam je saopšteno iz Željezničkog prevoza očekuje se da kompoziciju preuzme lokomotiva poslata iz Užica, kako bi nastavili putovanje.

Voz sa 600 putnika u kvaru, čeka se lokomotiva iz Užica | Radio Televizija Budva

(Foto: RTCG)

Voz je jutros oko 7 i 30 sati trebalo da stigne u Bar.

Beogradski list "Danas" piše da su putnici rekli da se prvi kvar na lokomotivi desio sinoć u Valjevu oko 21.30, pa su čekali dva sata da stigne nova lokomotiva.

Potom je, na istom vozu, uslijedio novi kvar na lokomotivi jutros oko sedam časova u Brodarevu.

"Trenutno čekamo da pošalju novu lokomotivu, valjda, iz Priboja. Niko iz Željeznica Srbije nije se udostojio da putnicima obezbijedi makar vodu, a kamoli sendviče i drugo osvježenje", kazao je jedan od putnika.

Na fotografiji, koju su putnici poslali Danasu, vide se ljudi koji su izašli iz voza na prugu, raširili suncobrane i jedu.

"Voz je trebalo da stigne u Bijelo Polje jutros oko četiri sata, ali neće stići skoro, a putovanje od Beograda do Bara, kako sada stvari stoje, trajaće skoro 20 sati. To je strašno i bezobrazno. Često se dešavaju defekti na barskoj pruzi i niko ništa ne preduzima", kazali su putnici.