10-06-2014

Zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta i izgrađenog građevinskog zemljišta u opštoj upotrebi

Sekretarijat za zaštitu imovine Opštine Budva, objavio je 02. juna Poziv za prikupljanje ponuda radi davanja u zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta i izgrađenog građevinskog zemljišta u opštoj upotrebi.

Zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta i izgrađenog građevinskog zemljišta u opštoj upotrebi | Radio Televizija Budva

Predmet prikupljanja ponuda su djelovi katastarskih parcela kojim raspolaže i upravlja Opštine Budva koji se ustupaju na korišćenje sa namjenom realizacije postavljanja privremenih objekata za period od 20.06.2014. do 31.12.2015. godine.

Tendersku dokumentaciju zainteresovani ponuđači ili njihovi ovlašćeni predstavnici mogu preuzeti još danas do 11:30 h u prostorijama Sekretarijata za zaštitu imovine Opštine Budva, zgrada Montenegroexpress-a,I sprat, kancelarija br.1, kod tenderske komisije.

Za podizanje tenderske dokumentacije potrebno je izvršiti uplatu od po 15,00 eura, na žiro račun broj 510-9786-73 CKB sa naznakom „otkup dokumentacije za privremene objekte“.

Ponude se dostavljaju još danas, 10. juna do 14 sati neposrednom predajom na pisarnici Opštine Budva, u zapečaćenim kovertama sa naznakom:

„ZA POSTUPAK PRIKUPLJANJA PONUDA ZA PRIVREMENE OBJEKTE SEZONSKOG KARAKTERA„NE OTVARAJ“ (za lokacije od red.br.21-47)

„ZA POSTUPAK PRIKUPLJANJA PONUDA ZA PRIVREMENE OBJEKTE za period od 20.06.2014-31.12.2015.godine“,“NE OTVARAJ“.(za lokacije od red.br.1-20)

Neblagovremene ponude, kao i ponude uz koje nijesu priloženi traženi dokazi (neuredna ponuda) i ponuda fizičkih i pravnih lica protiv kojih je pokrenut sudski postupak, zbog neispunjavanja ugovorenih obaveza prema Opštini Budva, neće se razmatrati.

Javno otvaranje, kojem mogu prisustvovati svi ponudjači održaće se sjutra 11. juna u amfiteatru D10-Akademije znanja na trećem spratu u 12 časova.

Protiv odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača dozvoljen je prigovor tenderskoj komisiji u roku od pet dana, od dana prijema obavještenja, koji ne zadržava postupanje po Odluci.