16-10-2022

Abazović u Petrovcu: Ovo su neprocjenjive vrijednosti budvanske rivijere, trudimo se da se razvija na drugačiji i održiv način

Predsjednik Građanskog pokreta URA dr Dritan Abazović posjetio je danas Petrovac gdje je prošetao rivom i, zajedno sa potpredsjednikom Adžićem i članovima budvanskog odbora Građanskog pokreta URA, razgovarao sa mještanima.

Abazović u Petrovcu: Ovo su neprocjenjive vrijednosti budvanske rivijere, trudimo se da se razvija na drugačiji i održiv način | Radio Televizija Budva


Foto: URA

Predsjednik URE je naveo da će se ta partija truditi da zaštiti prostor i razvija Petrovac na drugačiji i održiv način.

,,Ovo su neprocjenjive vrijednosti budvanske rivijere, ali i Crne Gore u kompletu i vjerujem da nas nakon ovih izbora čeka dinamičniji razvoj", naglasio je Abazović.

On je naveo da građani jako dobro reaguju, prepoznaju prave ljude, prave vrijednosti i istakao uvjerenje da je svima jasno da može Budva i da može Crna Gora.

,,Idemo naprijed, stvaramo građansku, ekološku, evropsku državu po mjeri evropskog građanina, evropskog standarda i nadam se da ce naše prirodne ljepote biti upotrijebljene na način da pomognemo svim građanima Crne Gore, a ne da budu u službi nekolicine neodgovornih pojedinaca", zaključio je Abazović.