30-07-2018

Besplatna predavanja o NLP-u i reikiju u Porto Montenegru

Besplatno - reiki informativno predavanje "Probudi svoju energiju", o osnovama ove drevne metode za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje, održaće se u sijedu 1. avgusta, sa početkom u 19:00h, u Porto Montenegro Yacht Clubu - Bivsi Dom Vojske.

Besplatna predavanja o NLP-u i reikiju u Porto Montenegru | Radio Televizija Budva

Besplatno NLP informativno predavanje "Zašto i kako te NLP vodi do vrha"“, o vodećoj svjetskoj metodologiji za lični i porfesionalni rast i razvoj, održati u petak 3. avgusta, takođe sa početkom u 19:00h na istom mjestu.

Svi posjetioci će imati prilike da se informišu i o sertifikovanim obukama Reiki i NLP metode, gdje se mogu dosegnuti nivoi Reiki praktičara već u nedelju 5. avgusta u Tivtu i NLP Practitionera od jeseni u Podgorici i Tivtu.

Sertifikovani NLP Trainer&Coach, Dragana Ghana Knežević biće predavač na besplatnom NLP predavanju, dok će na besplatnom Reiki predavanju biti Reiki Učitelj Dejan Petrović- Vedar Vedski (Više o predavačima možete naći na: http://nlpenergyhouse.com/dragana-ghana-knezevic/ http://nlpenergyhouse.com/dejan/)

Pohađanjem NLP edukacije i korišćenjem NLP tehnika naučićete da svoje vizije i snove pretvorite u stvarnost, promijenite svoje neželjene reakcije u željene, kontrolišete svoja stanja, uspješno komunicirate s ljudima, upravljate stresom i konfliktima, otkrijete i promijenite uvjerenja koja vas ograničavaju, zatim kako da budete dobar i inspirativan komunikator i imate sposobnost da motivišete sebe i druge, dok se pohađanjem REIKI obuke u nizu dobrobiti izdvaja oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovni mogu potvrditi svoje prisustvo na: infomne@nlpenergyhouse.com.