12-11-2023

Boćari Maina prvi na turniru povodom Dana opštine Budva

Još jedan uspješno organizovan Međunarodni boćarski turnir povodom dana Opština Budva je završen.

Boćari Maina prvi na turniru povodom Dana opštine Budva | Radio Televizija Budva

Foto: fb/ BK Maini

Interesantan i neizvjestan turnir sa veoma dobrim ekipama iz inostranstva i domaćih ekipa održan je u dvorani u Tivtu.

Standardna disciplina trojka i uz nju precizno gađanje donijelo je pobjednika. Ekipa domaćina Boćarski klub "Maini" osvojila je prvo mjesto, drugo je pripalo ekipi Kalimanjac it Tivta dok su treći bili ekipa Bućarski Klub "Bacchus" takođe iz Tivta.

"Veoma smo zahvalni ekipama sa strane koje su prešle veliki put i došle da uveličaju naš turnir, Boćarski klub Ravangrad iz Sombora, Boćarski klub Gornja Vrućica iz Trpnja i Boćarski klub Hrvatski Radiša iz Čitluka. Takođe smo ponosni na našu budućnost, našu mladost, imali smo ekipe reprezentacije Crne Gore selekcije U-18 i U-23 koji su pokazali raskošni talenat. Hvala ekipi Kalimanjac koja nam uvijek izađe u susret i svoju dvoranu potpuno ustupi za naš turnir. Osjećali smo se kao pravi domaćini. Hvala i našim momcima koji su uvjek tu da pomognu da sve prođe u najboljem redu" saopšteno je iz BK "Maini".

Nakon završetka takmičarskog dijela, organizovana je svečana večera u restoranu Balkan gdje su se ekipe družile i uz pjesmu razmjenjivale svoja iskustva i stvarala su se neka nova poznanstva i buduća saradnja.