08-04-2020

Britney Spears kroz stari hit motiviše fanove da ostanu kući

Pjevačica Britney Spears odlučila je da izmijeni tekst svoje pjesme “Baby one more time” kako bi u jeku pandemije virusa korona poslala važnu poruku, te motivisala ljude da ostanu kod kuće.


Foto: Gettyimages

Ona je podijelila ilustraciju koju je nacrtala umjetnica Patricia Urutia, a na kojoj se mogu vidjeti lik mlade Britni kako drži sredstvo za dezinfekciju u rukama, prenosi portal Cdm.

Umjesto već poznatog “my loneliness is killing me (samoća me ubija)”, na ilustraciji piše “my loneliness is saving me (samoća me spašava)”, ispod čega piše “ostani kući”.“Dovoljno je rečeno”, napisala je pjevačica, dodavši kako je zahvalna svim zdravstvenim radnicima koji vrijedno rade iz dana u dan.

Podsjetimo, Britni je u martu rekla da će donirati hranu, novac, medicinsku opremu ili bilo šta što je ljudima potrebno.

“Svijet prolazi kroz grozno razdobolje, a moja sestra me upravo nominovala kako bih pomogla ljudima. Bilo da je u pitanju hrana, ili nabavka dječijih pelena, šta god da je u pitanju, javite mi se porukama i pomoći ću vam”, napisala je Britni tada.

Izvor: Cdm
Foto: Instagram