27-12-2019

Budvanski novogodišnji program za djecu

“Božićna pjaceta”, u organizaciji TOB-a, a u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve, podrazumijeva i besplatno klizalište na otvorenom koje će raditi ispred Starog grada od 4. do 26. januara, te nastupe različitih umjetnika sa naših prostora.



"Kućice članova Udruženja ugostitelja Budve obogatiće gastronomsku ponudu Budve u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika i nudiće raznovrsne delicije", navodi se u saopštenju.

Petak, 27. decembar.

Učenici Osnovne škole “Mirko Srzentić” iz Petrovca održaće danas svečani novogodišnji program na platou ispred konobe “Katič” uz podršku Kulturnog centra “Stara Budva”, sa početkom u 12h.

Tom prilikom najmlađi Petrovčani će organizovati i školski bazar, a u goste će im stići i Djed Mraz sa paketićima.



Subota, 28. decembar.

Centralnu dječju proslavu na glavnom gradskom trgu će otvoriti raspjevani tim plesne i animatorske trupe “UV Dance” iz Novog Sada, koji će izvesti “Čarobnu bajku” sa početkom u 12h, u kojoj će aktivno, kao i prethodnih godina učestvovati brojni najmlađi posjetioci i mještani Budve. U saradnji sa kompanijom “Mega Promet Budva” tog dana će Djed Mraz biti izuzetno darežljiv.

Istog dana, od 19h, u prizemlju TQ centra, TO Budva će, u saradnji sa firmom “Trade unique” i veselim Djedom Mrazom obradovati brojnu djecu.

Utorak, 31. decembar.

Koncert pjesama za djecu pod nazivom “Sanjine smijalice” će održati mali izvođači iz Nikšića, Tivta, Cetinja, Budve i Podgorice, na Trgu slikara sa početkom u 12h. Vođa projekta i autorka tekstova je Sanja Perić.



Subota, 04. januar.

Otvaranje dječjeg klizališta na Trgu ispred Starog grada.

Lokalni DJ - 17h.



Nedjelja, 05. januar.

Program za djecu i dječja predstava na Trgu ispred Starog grada sa početkom u 14h.

Utorak, 7. januar.

Klapa "Harmonija" i grupa "Toć" - 17h.

Subota, 11. januar.

Mićo Vujović - 14h.

Lokalni DJ - 17h.

Ponedjeljak, 13. januar.

Gradska muzika Budve - 17h.

Grupa "Perper" - 18h.

Subota, 18. januar.

Lokalni DJ - 17h.