09-04-2019

Bulatović: Potrebno je unapređenje koalicionog sporazuma budvanske vlasti

Predsjednik budvanskog odbora Crnogorske i prvi potpredsjednik Opštine Budva Vladimir Bulatović izjavio je jutros da je činjenica da vlast u Budvi funkcioniše neuporedivo bolje u odnosu na prethodnu i da o tome svjedoče rezultati.

Bulatović: Potrebno je unapređenje koalicionog sporazuma budvanske vlasti | Radio Televizija Budva

On je dodao da Crnogorska želi da to bude i još bolje i da građani Budve zaslužuju maksimalnu ozbiljnost svih pojedinaca koji u ime koalicije učestvuju u zajedničkom vršenju vlasti.

„Dešava se da u vladajućoj koaliciji u Budvi imamo različita mišljenja o istim pitanjima, što je u jednom demokratskom i pluralnom ambijentu kakav njegujemo danas u Budvi i pirodno. Ipak, postoje pitanja oko kojih bi trebalo da imamo najširu saglasnost“, izjavio je Bulatović.

On je rekao da je u Budvi danas potrebno unapređenje sporazuma o zajedničkom vršenju vlasti i da očekuje da će se to i desiti.

„Unapređenje koalicionog sporazuma je neophodno radi još efikasnijeg zajedničkog rada naše vlasti u Budvi“, izjavio je Bulatović.

On je dodao da se od jula prošle godine, kada je Crnogorska postala dio većine u Budvi, najviše uradilo na onim pitanjima na kojima on insistira od kada je izabran za prvog potpredsjednika opštine.

„Od kada sam izabran za prvog potpredsjednika opštine Budva, aktivirali smo Antikorupcijsko tijelo u opštini koje radi punom parom i uvodimo disciplinu u rad zaposlenih. Sačinili smo i preliminarni imovinski karton opštine Budva, donijeli veoma važnu odluku o privremenim lokacijama i planira se reorganizacija Turističke organizacije. To su vidljivi pomaci, a biće ih još“, rekao je Bulatović.