13-02-2024

Čitaoci šalju: U jutarnjim satima na šetalištu saobraćajni kolapsi

Čitateljka koja je u jutarnjim satima kolima krenula ka centru grada, šetalištem Slovenska obala, kuda je preusmjeren saobraćaj zbog izvođenja radova u Ulici 22. novembra, zatekla je gužvu i kolonu što parkiranih, što automobila u pokretu. Ona je apelovala na sugrađane da ranije krenu do posla ili vrtića kako ne bi ostali zaglavaljeni u saobraćaju.


Foto: privatna arhiva

"Auta su parkirana duž šetališta, zauzeli su bukvalno jednu traku i ostali se ne mogu mimoći. Kolona za ulazak dolje je bila od raskrsnice kod Tre Canne. Komunalnu sam zvala, kažu ne mogu ni oni da se probiju", napisala je.



Podsjećamo da je zbog rekonstrukcije ulica 22. novembar i Mediteranske, saobraćaj obustavljen i preusmjeren na donji bulevari šetalište Slovenska obala.

Takođe, zbog pomenute rekonstrukcije od 7. februara došlo je i do izmjene u režimu saobraćaja, tačnije iz pravca ulice Filipa Kovačevića, desna traka koja ide u pravcu Kotora otvorena i za lijevi smjer u pravcu Bara.

Iz Sekretarijata za komunalno stambene poslove Opštine Budva mole sve učesnike u saobraćaju da prate privremenu vertikalnu signalizaciju i da poštuju saobraćajne propise.