15-04-2023

Demos Budva: Vaskršnji dani da pokrenu sve nas u novu i svjetliju budućnost

U ime OO Demos Budva, i u svoje lično ime, mitropolitu crnogorsko-primoskom, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima čestitamo predstojeći Vaskrs, saopšteno je u čestitki budvanskog odbora ove partije.


Foto: Demos Budva

"Mitropolitu crnogorsko- primorskom Joanikiju, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima koji slave Vaskrs po julijanskom kalendaru pozdrav koji u sebi nosi vjeru, nadu i vječnu ljubav: Hristos Vaskrse! Vaskrs je praznik pobjede dobra nad zlim, pravde nad nepravdom, istine nad neistinom. Vremena u kojim živimo su onakva kakvim ih mi učinimo. Zato ovi Vaskršnji dani treba da pokrenu sve nas u novu i svijetliju budućnost, ali i da nas podsjete na ljepotu zajedništva i potrebu da svi mi, u Budvi i Crnoj Gori, doprinesemo međusobnom poštovanju i razumijevanju.
Pozivamo Vas da ovih Vaskršnjih dana, kada se zajedno borimo u kontinuitetu kroz našu istorijsku i nepokolebljivu borbu za istinu i pravdu protiv naših nevidljivih neprijatelja koji uporno pokušavaju da naruše našu multietničnost, multikulturanst, koju solidarno, iste jedinstveno čuvamo i njegujemo da bi pomogli jedni druge i zajedno pomognemo onima koji nemaju. Zato Vam još jednom želimo da u miru, zdravlju, radosti i nadi u bolja vremena koja dolaze, provedete sa svojim najmilijima najljepši hrišćanski praznik", navodi se u čestitki Demosa Budva.